Drinks

Browse igennem vores store opskrift-bibliotek, og find den perfekte opskrift, til din næste fest! Du kan også vælge at indsnævre søgningen herunder, eller bruge søgefunktionen, hvis du ved hvilken drink du vil servere!

Sortér efter spiritus

Drinks med gin

Drinks med gin

Drinks med rom

Drinks med rom

Drinks med malibu

Drinks med malibu

Drinks med tequila

Drinks med tequila

Drinks med cuba caramel

Drinks med cuba caramel

Drinks med aperol

Drinks med aperol


Lækre drinks til alle festlige lejligheder

Velkommen til iDrink.dk. Vi har samlet de bedste drinks til dig, helt kvit og frit, så du let kan agere bartender til din næste fest. Alle drinks er nøje udvalgt, så du ikke behøver at være nervøs for om drinken bliver en succes.

Sortér efter spiritus kategorierne i toppen af siden, eller bladre igennem vores mere end 100 drinks, for at finde den helt perfekte til dit næste arrangement.

Hvis du har forslag til drinks, der mangler på vores liste, er du meget velkommen til at skrive til os. Der er dog ingen garanti for at vi uploader drinken, da vi primært udvælger drinks, som falder i størstedelen af befolkningens smag.

Hvad enten du er på jagt efter drinkopskrifter til din polterabend, næste klassefest, 50 års fødselsdag eller hvad end det måtte være, så finder du de bedste og mest populære i iDrinks store database.

Hvem indsender jeres drinksopskrifter?

Vores database med drinks er siden 2010 blevet holdt ved lige af jer flittige besøgende, hvilket vi har været meget taknemmelige for, da det har givet os en bredskare, af sjove og gode drinks, til fri afbenyttelse for alle. Vi har dog i november 2019 givet hjemmesiden en større makeover, hvor det desværre ikke længere er muligt at indsende nye drinks. Dette arbejder vi på at få styr på, så i igen kan bidrage til nye og spændende drinksopskrifter her på siden.

I forbindelse med den store renovering af hjemmesiden, gennemgik vi alle drinks end efter en, og fjernede dem som enten var ukorrekte i forhold til deres oprindelige form, eller blot ikke smagte godt! Dette for at øge kvaliteten på siden, så i ikke ender op med en drink der ikke smager godt.

Hvordan ser iDrink ud i 2020?

Vi har store planer for vores drinkkatalog i 2020. Det er som du ved nu, planen at alle besøgende igen skal have muligheden for at kunne indsende opskrifter. Alle opskrifterne vil naturligvis blive nøje gennemgået, således at det kun er de bedste opskrifter der lander hos jer.

Udover dette, havde vi før en meget god (ja, måske den bedste på nettet hvis vi selv skal sige det) tøm barskabet funktion. Denne var desværre ikke mulig at flytte med over i det nye system. Dette er dog første prioriteten i det nye år, således at i igen kan få brugt de gamle slatter i barskabet til at få lavet nogle nye spændende og lækre drinks.