Gin Hass

iDrink https://idrink.dk/drinks/gin-hass/

Ingredienser

  • 4 cl - Gin
  • 3 cl - Mango sirup
  • 1 - Citron
  • top op med - Lemon sodavand
  • Garnish - Citron og mynte

Fremgangsmåde

  1. Tilføj 4 cl Gin og 3 cl Mango sirup til et longdrinkglas med knuste isterninger
  2. Fyld op med lemon sodavand og rør rundt
  3. Garnish med citronskiver og mynte på toppen

Gin Hass er en drink, der serveres i mange barer rundt omkring Danmark. En klassisk longdrink, med en utroligt nem opskrift. Denne cocktail kræver stort set ikke forberedelse og desuden heller ikke mange ingredienser. Dette forhindre dog ikke smagen i, at være fantastisk. En forfriskende smagsoplevelse, med gin som base spiritus. Det suppleres af en syrlig smag af citron og det søde fra mangoens tropiske smagsnuancer. Til sidst tilføjes citron sodavand og dermed, har man en vaskeægte Gin Hass i hænderne.

Gin hass er utroligt bemærkelsesværdig, på grund af dens nemme opskrift. Dette gør den tilgængelig for selv personer, uden den store erfaring i baren. Desuden kan denne drink gøre betjening i baren hurtig og overskuelig uden, at man mister kunderne. Dette er nøglen til en succesfuld bar og på grund af den gode smag, er denne drink en af de mest anbefalelsesværdige på siden. Et must have i baren og en nem ting, at gå til i hjemmet. Drinken kan også bruges som velkomstdrink og man kan hurtigt, lave mange på en gang.

Longdrinken kan sammenlignes med andre cocktail opskrifter, som for eksempel Gin Fizz eller Whiskey Sour. De giver en lignende citron dominerende smag og kan siges, at være i samme familie. Forskellen er dog, at gin hass er utroligt nem at lave.

Cocktailens oprindelse

Gin hass er en ægte Dansk drink, opfundet af den Danske bartender Kim Hass. Det var i omkring 2007 i den fynske by Odense, at drinken blev mixet sammen for første gang. Derefter oplevede den stor succes, på klubber og barer i hele landet. Der er ikke meget mere, at sige om gin hass. Udover at, den bestemt er værd at prøve og gør gæsterne glade.