Om iDrink

iDrink er et nyt og spændende tiltag, i den digitale bartender verden

En online bar med de nyeste drinks på hylderne! – Som kun venter på, at cocktail interreserede personer udfolder kreativiteten! Man kan finde alt fra komplicerede opskrifter, til mere simple longdrinks. De har alle sammen til fælles, at de også kan laves i hjemmet og desuden med ganske få remedier. Helt enkelt er siden et sted, hvor man kan få inspiration til baren og lærer, om de nyeste tips og tricks.

Det første man skal bruge for, at komme i gang med de mange opskrifter er: en shaker, cocktailglas, en røreske, en cocktail si og et måleapparat med cl.

Mere information om specielle værktøjer som kræves i baren, kan findes på siden. Her uddyber vi, hvad de forskellige værktøjer kan bruges til og hvorfor de er vigtige, at have i baren eller hjemmet. Derudover kan man finde vores bud på de bedste steder, at købe forskelligt barudstyr og opnå de bedste priser. Du finder alt lige fra artikler om barkøleskabe til den bedste absint ske.

Derudover kan man udfra hvilke cocktails man laver, købe de nødvendige ingredienser, som drinksene kræver. Kvaliteten af cocktailsene kan varierer både afhængigt af kvaliteten af ingredienserne og derudover, hvor meget erfaring man har i baren. Det kan nemlig kræve noget øvelse, at rører/shake en drink til den rette konsistens. Derudover kan rækkefølgen i opskriften være vigtig, derfor er det vigtigt at man følger opskriften, skridt for skridt.

Man bør også vide, hvor lang tid man bør shake individuelle cocktails osv. Alt dette kan man lærer om her på siden og dermed, opnå nye højder som bartender og lærer mere om det unikke håndværk. Her kan man kan finde alt fra populære og spændende cocktail opskrifter, til specielle niché cocktail formularer. Siden giver muligheder for både den erfarne bartender og personer, der vil prøve kræfter med opskrifterne i hjemmet.

Idrink kan være en smutvej for personer, der vil blive bartendere og er uden tvivl det bedste sted at starte. De fleste bartender jobs kræver nemlig erfaring og derfor, kan det være en god mulighed at starte i hjemmet. På denne måde kan man komme udrustet til jobsamtalen og serverer de bedste drinks, uden at skulle læres op. Man har nemlig gjort sit forarbejde og dermed, har man en meget større chance for at få succes som nyankommen bartender.

Dette er også grunden til, at vi har valgt at beskrive de individuelle cocktails historie. På den måde kan man nemlig lærer hvor opskrifterne kommer fra og i løbet af kort tid, have erfaring som en professionel bartender. Udover de opskrifter der kan findes på siden, kan man også finde information om forskellige spiritus. Her kan man finde ud af, hvordan de mange spiritus laves, hvad de laves af og desuden også, hvor de stammer fra.

Helt simpelt er IDrink en håndbog for bartendere, som kan åbnes digitalt og dermed, altid være med lige ved hånden. Dette er smart, hvis man står i baren og skal bruge en bestemt opskrift. Man ved altså, at de fleste kendte opskrifter kan findes her på siden. Dermed skal man ikke lede længe, før man har den perfekte drink klar til servering. Vi lægger mange intentioner i vores opskrifter og lover, at drinksene lever op til en god kvalitet. Det eneste det kræver er, at man følger opskrifternes fremgangsmåde helt præcist.

Siden bliver løbende opdateret med de nyeste opskrifter og fifs fra baren. Vi tager bartending seriøst og giver håndværket en høj værdi, altid med de bedste intentioner. Det er nemlig i vores bedste tro, at give informationen videre til cocktail interesserede. Derfor kan man finde specielle opskrifter, som ellers forekommer forholdsvis hemmelige i bartender verdenen. Disse kan ikke findes andre steder på nettet og derfor, kan man være et skridt længere fremme når man bruger IDrink!

Vi håber i vil nyde siden og gøre brug af de mange spændende opskrifter! Hvis i har noget, at sige til opskrifterne er i meget velkomne til at kommenterer på cocktailsene. Kommentarfeltet kan findes under opskriften og vi læser alle sammen nøje igennem.