Lækre drinksopskrifter til alle festlige lejligheder

Velkommen til iDrink.dk. Vi har samlet de bedste drinks til dig, helt kvit og frit, så du let kan agere bartender til din næste fest. Alle drinks er nøje udvalgt, så du ikke behøver at være nervøs for om drinken bliver en succes.

Sortér efter spiritus kategorierne i toppen af siden, eller bladre igennem vores mere end 100 drinks, for at finde den helt perfekte til dit næste arrangement.

Hvis du har forslag til drinks, der mangler på vores liste, er du meget velkommen til at skrive til os. Der er dog ingen garanti for at vi uploader drinken, da vi primært udvælger drinks, som falder i størstedelen af befolkningens smag.

Hvad enten du er på jagt efter drinkopskrifter til din polterabend, næste klassefest, 50 års fødselsdag eller hvad end det måtte være, så finder du de bedste og mest populære i iDrinks store database.

Om vores drinksopskrifter

Vi har siden 2010 indsamlet information, om opskrifter og tips og tricks til baren. Idrink er dermed stedet hvor du kan finde, de bedste opskrifter på nettet. På siden kan man finde over 100 forskellige cocktails og det er altså dermed, bare om at vælge den der passer bedst.

Naviger gennem de mange forskellige cocktail opskrifter og find inspiration til festen eller baren. Vi har gjort det nemt, at finde opskrifter med præcist de smagsnuancer og kategorier af drinks, som du leder efter. Man kan vælge den spiritus man vil bruge og dermed, se alle de drinks der indeholder den spiritus som base. Vi har drinks med stort set alle de kendte spiritus, som: gin, whisky, rom, cointreau og mindre kendte spiritus som for eksempel mezcal. Specifikke drinks kan findes i menuen under drinks: drinks efter spiritus, drinks efter type, drinks efter smagsnuance. Derfor skal man ikke lede længe, før man har fundet præcist den cocktail, som man leder efter. Vi arbejder konstant på, at forbedre siden og gøre den mere optimal i forhold til opskrift søgning. Der vil desuden løbende komme nye opskrifter og dermed, vil siden forblive opdateret med de nyeste cocktails.

Derudover kan man vælge ud fra de mange smagsnuancer og typer af drinks, som siden indeholder. Heriblandt er for eksempel genre som cocktails, longdrinks og shots. Dette gør det nemt, at udforske både kendte opskrifter som: Mojito, Daiquiri, Old Fashioned og mange flere klassikere. Udover dette kan man finde mange ukendte og mere specielle opskrifter, som man ikke har set andre steder. Dermed kan man få inspiration til barkortet og serverer spændende nye drinks til sine gæster. Vi har altså gjort det nemt, at lave drinks og har samlet de mange hemmelige opskrifter, lige her på siden!

På siden kan man finde unikke drinks opskrifter som: Mezcalita, Kinderæg shots, Flagermus, Filur shots, samt mange flere. Disse kan være svære, at finde på nettet og dette gør netop idrink.dk til et unikt søgested for cocktail opskrifter.

Drinksene er nøje udvalgt og følger man opskrifterne, vil man opnå suveræne resultater. Man behøver altså ikke længere flere års erfaring i baren for, at tilbyde sine gæster luksuriøse drinks. Vi har nemlig gjort alt forarbejdet og samlet alt den nødvendige information, som man har brug for!