Barkøleskab

Sidst opdateret januar 8, 2023

Barkøleskabet holder drinks kolde og er et af de vigtigste elementer i en bar. På den måde kan man nemlig altid, serverer friske drikke til sine gæster. Nogle barkøleskab indeholder fryser, hvilket giver en god mulighed for, at serverer cocktails. Ellers kan man have en fryser ved siden af, til opbevarelse af isterninger, frugter osv.

Et bar køleskab kan indeholde drikkevarer, garnish, mixere og andet professionelt udstyr. Produkter i alle størrelser kan placeres på køleskabets hylder. Dette gør det nemt og hurtigt altid, at have en drink klar til sig selv og sine gæster. Derudover kan et køleskab i barens åbningstider skabe autentiske belysninger og udseende i baren.Nogle barkøleskab indeholder desuden glaslåge hvilket betyder, at man kan se drikkevarer gennem køleskabet. Dermed kan man se hvad ens bar tilbyder og have et overblik, over hvor tingene er.

Vores udvalg af top 5 bar køleskab produkter

Når man vælger køleskab er det vigtigt, at overveje hvilke behov man har. Derfor varierer denne top 5, alt efter hvad man skal bruge udstyret til. Denne top 5 bør være vejledende i forhold til kvalitet, pris og udseende men derefter, bør man overveje hvad man individuelt har brug for. I denne guide kan man finde flere forskellige sorter og priser, fra det store sortiment af køleskab produkter til baren. Vi har fundet de bedste priser og produkter, der indeholder prisgaranti.

1. Scandomestic SC 210 SL

Barkøleskab med skydedøre - 211 liter

Dette barkøleskab tager førstepladsen, med dets mange funktioner og praktiske design. Køleskabet kan indeholde 211 liter, hvilket giver utroligt meget plads. Dette er en klar fordel, da køleskabet ikke er specielt stort. Dermed kan man altså skabe mere plads i sin bar og samtidig give et smukt udseende. Med skydedøren kan man, komme hurtigt til servering og dette er vigtigt for en god bar. Dette køleskab fungerer perfekt som backbar og giver desuden et overvejende godt udseende. Med indbygget LED lys skaber dette køleskab nemlig et autentisk back bar look. Dette kan fungerer i både barer og restauranter, hvilket giver Scandomenstic SC en klar førsteplads. Derudover er prisen på 5,999,00 dkk en fornuftig investering, når man skal bygge sin bar. Man kan altså afhængigt af ens budget, stadig have kapital til andet vigtigt udstyr i sin back bar.

Tjek pris her

2. Bar køleskab, Skydedøre 324 liter

barkøleskab - 324 liter

Dette køleskab fungerer perfekt til, at have stående under baren og fungerer som et back bar supplement. Her kan man have de drinks man serverer, til kunderne og dermed komme til dem og serverer hurtigere. Dette giver barkøleskabet en vigtig funktion i en back bar og med plads til 324 liter, mangler man ikke mere plads. Grunden til, at dette køleskab hører bedre til under baren er, at der ikke er LED lys i. Men kombineret med andre køleskabe, kan dette ekstraordinere barkøleskab være den optimale løsning. Derudover kan man med indbyggede skyde døre, nemt komme til sine drinks og opnå hurtig levering. Dette er en fremragende funktion, hvis man arbejder i et hurtigt arbejdsmiljø. Dette kan bestemt optimerer kundeservice og gøre arbejdsdagen lettere. Køleskabet ligger på en pris på 7,310,00 dkk, hvilket er en god pris for de 324 liter plads.

Tjek pris her

3. SCANDOMESTIC DISPLAY KØLESKAB 1500 liter hængsel døre

SCANDOMESTIC DISPLAY KØLESKAB 1500 liter hængsel døre

Dette bar køleskab er perfekt, hvis man vil gå all-in og opnå den perfekte bar. Med et Scandomestic 1500 liter køleskab, har man ikke brug for meget mere. Her kan man opnå den perfekte plads mængde og give sin backbar et professionelt udseende. Dette køleskab passer perfekt i et storkøkken, et diskotek, en bar og meget mere. Med en sort front og hvide kanter, skaber køleskabet en smukt touch til en back bar. Køleskabet indeholder en LED lampe, hvilket giver lys til ens backbar og skaber et bemærkelsesværdigt udseende. Køleskabet giver mulighed for, at placere sine drinks i kategorier og størrelser. Dette giver god kapacitet og skaber samtidig struktur over barens inventar. Med glaslåger og hængsel døre, kan man have hurtig adgang til sine drinks og samtidig vise sine gæster hvad man tilbyder. Man kan holde køleskabets lys tændt i åbningstiderne og slukke efter luk for, at sparer strøm. Dette kan man gøre helt uden, at slukke for kulden og dermed holde sine drikkevarer fortsat kolde. Dette køleskab gør det altså nemt, at holde en back bar i takt og samtidig have flere varer på køl. Køleskabet koster 22,098,00 dkk, hvilket bestemt er en investering. Man bør overveje om ens bar eller restaurant, har brug for dette køleskab. Dette i forhold til plads og kapacitet i ens back bar, samt hvor mange gæster man forventer.

Tjek pris her

4. Rolling Stones køleskab

barkøleskab

Med et sort Rolling Stones køleskab, kan man opnå et ægte rock n’ roll look i sin bar. Køleskabets unikke look ligner en sort kasse med udstyr fra en koncertscene og skaber autentiske energier i ens back bar. Modsat de andre produkter har dette køleskab ikke glaslåge og LED, men giver et mørkere udseende. Dette kan passe ind i nogle barer og vil klart optimere ens bar. Køleskabets hylder er justerbare og kan tages ud, som man foretrækker. Køleskabet holder ligeledes ens drikkevarer friske og giver plads, til specielle produkter som for eksempel whiskey. Dette køleskab er mere et gimmick end det er optimalt, derfor ryger det ind på en 4 plads. Dette betyder dog ikke, at køleskabet ikke kan gavne en backbar eller en front bar. Køleskabet er småt og derfor bruger det heller ikke meget strøm. Dette kan være en god egenskab, når det kommer til bar køleskab. Ofte bruger en bar nemlig rigtig meget strøm og dette kan være en stor ulempe, når man driver sin egen virksomhed. Rolling Stones køleskabet er svaret til dette, med en god pris på kun 3,006,00 dkk. En overskuelig pris med sikkerhed for, at få den mest blærede bar i byen. Med en god placering og omtanke i forhold til indhold, kan dette køleskab garanteret trække ens bar op.

Tjek pris her

5. SCANDOMESTIC DISPLAY KØLESKAB 1000 LITER SKYDE DØRE

barkøleskab

Dette køleskab er fast inventar i mange barer omkring verden, derfor fortjener dette produkt en plads på vores top 5. Køleskabet er populært, da det pladsmæssigt tilhører midten. Dermed giver det hverken for meget eller for lidt og skaber massere plads i ens bar. Derudover skaber køleskabet med en LED lampe lyse farver i ens back bar. Lyset kan slukkes når man holder lukket, hvilket sparer strøm og penge. I et storkøkken har man ofte ikke brug for LED i køleskabet og her kan lyset slukkes permanent. LED lys giver et touch til en ellers mørk bar og kan klart anbefales. Derudover er hylderne justerbare og produktet er hvidt med sorte skyde døre. Køleskabet skaber karakter i en bar samtidig med, at det holder drikkevarer friske. Dette køleskab passer perfekt ind i et storkøkken eller en større bar. Dette køleskab fungerer perfekt sammen med andet professionel udstyr i caféer og andre service. Med en god pris på 14,460,00 dkk, ligger dette køleskab i midten af prisklassen. Derfor kan det anbefales til personer med et middel liggende budget. På denne måde kan man for en fornuftig pris, skabe mere plads i sin backbar og samtidig køle mange produkter på en gang.

Tjek pris her

Produkt konklusion

Vi er glade for, at kunne præsenterer vores top 5 produkter i kategorien bar køleskabe.

Det gode ved disse produkter er, at de indeholder prisgaranti. Derfor kan man vide sig sikker på, at man modtager den bedste pris på markedet. Derudover er leveringstiden 1 – 3 dage inden for sidens åbningstider og altid med mulighed for en god kundeservice kontakt. Forhandlerne er Danske og derfor kan man vide sig sikker på sine køberettigheder og handle sikkert på nettet. Helt simpelt har vi lavet alt forarbejdet for dig og skaffet en liste af de bedste produkter der findes. Det kan nemlig være svært, at finde det helt rigtige produkt og man kan ofte blive snydt på nettet. Derfor er det vigtigt, at have information om internetforhandlere.

Et køleskab der passer til dine behov

Bar køleskab kan være brugbare, i forbindelse med mange ting. Enten i forbindelse med en bar, café, restauranter eller endda en hjemmebar. Der kan være mange gode grunde til, at anskaffe sig et barkøleskab.

Hvis baren har et stort udvalg bør man overveje, at tilføje ekstra køleskabe. Dette kan desuden give et godt design i baren, da man kan give køleskabet en strategisk placering og give sin back bar et godt look. Bar køleskab indeholder lys, hvilket giver mere end bare praktiske egenskaber. Dette skaber et autentisk udseende i en bar og hjælper belysningen i rummet. Desuden tager et bar køleskab ikke meget plads i baren og skaber plads mellem barens inventar.

Vælg den perfekte størrelse

Der findes mange forskellige barkøleskab, i forskellige designs og stilarter. Derudover er der forskel på, hvilken størrelse man har brug for. Køleskabene variere i højde og fungere ofte justerbare. Hvis man bygger en stor bar på et diskotek eller et storkøkken, bør man bruge de helt store køleskabe. I en hjemmebar er der derimod, ikke brug for et stort køleskab. Derfor kan man finde barkøleskab med forskellig kapacitet og dette er vigtigt, at overveje når man køber barkøleskab.

Forskellige ting et bar køleskab kan bruges til

Opbevarelse af:

  • Drikkelse
  • Garnish
  • Mixere og bartender udstyr
  • Frugt og grønt
  • Sukkersirup og andre cocktail supplementer