Isknuser

En isknuser giver det sidste touch, til den perfekte bar. Maskinen er nem at bruge, når man skal knuse is. En maskine der gør det nemt, at lave cocktails med knust is.

Man kan enten få en elektrisk isknuser eller en manuel isknuser. Dette stykke udstyr passer perfekt ind i hjemmebaren, caféer, restauranter m.m. Med dette værktøj kan man nemlig hurtigt og nemt, lave gode kolde drinks.

Cocktails kræver forskellige størrelser isterninger, dette kan være svært at opnå uden isknuseren. Med en god isknuser kan man nemlig justere størrelsen af isen.

En elektrisk isknuser passer også perfekt ind i hjemmet, til anretning af juice, vand og meget mere. Dette giver et ekstra pust til ellers neutrale drikkevarer.

Vi tester de bedste isknuser maskiner

Isknuser maskinen sparer en bartender for mange kræfter. Den gør det nemt, at lave knust is og giver mulighed for bedre drinks. Man kan også knuse is uden en maskine, det kræver blot mange kræfter og kan ødelægge udstyr.

Derudover kan det være svært, at opnå den perfekte størrelser af isterninger uden maskinen. Derfor har vi testet de bedste isknusere på de danske marked og derefter udviklet, en top 6 af de bedste isknuser maskiner.

Top 6 bedste isknusere på det danske marked

Vi har testet de 6 bedste isknusere på markedet og dermed nøje udvalgt de bedste. Dette gør det nemt, at vælge den rigtige isknuser til baren eller hjemmet.

Der findes rigtig mange forskellige versioner af maskinen på både danske hjemmesider og udenlandske. Derfor kan det være svært, at navigere i det bredde udvalg af maskiner.

Point-Virgule cocktail isknuser – manuel isknuser

Den manuelle isknuser tager pladsen som nr 1 og det er der grund til. En manuel isknuser kræver en lille smule kræfter, men giver den perfekte knuste is.

Man kan manuelt vælge størrelse og mængde. Ved de elektroniske isknusere, kan man ikke altid bestemme størrelsen. Derfor er en manuel isknuser mest optimal til cocktails, specielt for professionelle bartendere. Derudover vil man sjældent opleve problemer med maskinen, i modsætning til elektroniske varer generelt.

En traditionel men dog moderne metode

Man kan altid regne med en manuel maskine og dette giver Point-Virgule et stort forspring. Med denne isknuser opnår man også det perfekte design og maskinen passer direkte ind i baren.

Barens design og udseende har betydning, for en bars succes og giver tydelige positive virkninger. Derfor passer Point-Virgule bedst til bartendere, hvor en elektrisk isknuser passer bedre i hjemmet.

Ice Appliance – Elektrisk isknuser

Med et top moderne design og et yderst funktionsdygtigt system, er Ice Appliance anbefalelsesværdig. Prisen er i den høje ende og dette ses tydeligt i produktets kvalitet og design. Isknuseren er udstyret med den nyeste teknologi og opretholder den høje standard, som firmaet har ry for.

Denne isknuser giver mulighed for, at knuse is så nemt som muligt. Med et brugervenligt panel og mange gode funktioner, giver denne isknuser gode muligheder. Den kan både fungerer i køkkener, barer og i hjemmet.

Luksus i den høje ende

Denne maskine giver forbrugerne det bedre produkt og luksus i den høje klasse. Dette værktøj skaber altså den ultimative luksus, både i hjemmet og på arbejdsstationen.

I professionelle miljøer kan maskinen skabe en langt bedre service og gøre det nemmere, at leverer gode drinks. Dette kan skabe mere fokus på andre områder og dermed sikre succes i baren.

Princess isknuser – Elektronisk isknuser

Princess isknuseren passer perfekt ind i hjemmet og giver mulighed for mange spændende drinks. Denne isknuser har desuden et design, der tilegner sig et køkken perfekt.

Med denne isknuser kan man knuse den rette mængde is til sin juice eller vand. Dette gør oplevelsen af drinks i hjemmet med familie og venner langt bedre. Desuden ændre den knuste is oplevelsen, af selv et simpelt glas vand. Derudover kan man bruge isterningerne til, at lave eksempelvis is kaffe, smoothies og meget mere.

God kvalitet til lave priser

Den eneste ulempe ved maskinen er, at den er relativt langsom. Dette er fordi man skal tilføje isterningerne 1 ad gangen, dette bliver man ved med til man har den rette mængde. Dette gør maskinen mere optimal i hjemmet og den kan ikke anbefales til bar brug.

Man bør vælge denne maskine, hvis man ikke vil bruge store summer på en isknuser. Dette på trods af maskinens gode kvalitet og udseende. Denne maskine er populær blandt mange og ligger i den lavere pris ende. Derudover er maskinen kraftig og har en stor container til opbevarelse af isterninger.

Gastroback – Elektrisk isknuser

Denne elektriske isknuser fra Gastroback, er en af de bedste isknuserer på markedet. Prisen afspejler kvaliteten og derfor er denne isknuser ikke billig. Man kan med et tryk på knappen, få leveret sine isterninger knust helt perfekt. Dette på blot få sekunder og dermed kan man hurtigt serverer lækre drinks til vennerne eller familien.

Maskinen egner sig også perfekt til professionelt brug og giver gode muligheder i baren eller restauranten.

En maskine man kan regne med

Grundet den gode kvalitet hos Gastroback kan man regne med, at denne maskine ikke svigter. Den vil leverer knust is, mange år frem og man må sige, at dette værktøj er en investering. Kvaliteten af isen er knust af den hurtige motor og kan justeres i størrelsen.

Bredemeijer isknuser – manuel isknuser

Her er endnu en manuel traditionel isknuser, med et autentisk vintage udseende. Med denne maskine har man mulighed for, at udsmykke sin bar eller køkken med ægte 60’er vibrationer. Den manuelle maskine giver mulighed for selv, at knuse sin is.

Maskinen kræver lidt kræfter, men giver langt bedre resultater end mange elektroniske maskiner. Bredemeijer er kendt for, at lave mange gode maskiner og leverer med god service og kvalitet.

Vintage udstyr til overkommelige priser

Maskinen passer til personen der vil opnå et gammeldags design og samtidig knuse is på den traditionelle måde.

Med håndkraft kan man opnå de bedste resultater og dette gør manuelle maskiner idéelle for mange. Specielt i barer med fokus på høj kvalitet af cocktails og drinks. Her anses manuelle metoder for, at give mere specifikke resultater af isterninger.

Ice crusher – Elektronisk isknuser

Med ice crusher kan man bestemme isterningens størrelse, dette er et yderst moderne værktøj. Man kan lave isterningerne så små, at maskinen kan bruges til drinks som daiquiri og andre slush ice lignende drikkevarer. Dette er en rigtig god feature og gør denne isknuser optimal og perfekt til alle situationer.

Perfekt til alle situationer

Isknuseren kan knuse mange isterninger ad gangen, hvilket giver gode muligheder. Maskinen passer perfekt til en bar eller et køkken, med højt tempo og mange gæster.

Man kan lave lave mange cocktails eller long drinks på en gang og opnå, en hurtig levering af produkterne. Dette har stor betydning for succes i baren og giver kunderne en langt bedre oplevelse. Ligeledes hvis man vil opnå den ultimative luksus i sin hjemmebar eller køkken, fungerer ice crusher helt perfekt. En elektrisk isknuser af denne kvalitet, vil gøre livet nemmere og bringe luksus ind i hjemmet.

God service og levering

Det er altid vigtigt, at finde en forhandler med troværdighed. Dette har stor betydning for kvaliteten af kundeservice og levering. Ved køb af maskiner kan man tilmelde sig forhandlerens nyhedsbrev og være først, med de nyeste maskiner og udstyr. Vi har udvalgt forhandlere med varer på lager, samt god kvalitet og kundeservice. Dermed kan man opnå den bedste oplevelse, når man køber ting på nettet.