Kinderæg shots opskrift

Ingredienser

  • 1 del - Licor 43
  • 3 del - Kakaomælk
  • 1 del - Flødeskum
  • - Isterninger

Fremgangsmåde

  1. Tilsæt isterninger, kakaomælk, Licor 43, og flødeskum i en shaker
  2. Ryst ingredienserne til de er godt blandet sammen, samt blevet kølet ned af isterningerne (ca. 20-30 sekunder)
  3. Hæld de kolde shots over i et shotglas
  4. Nydes med det samme

I cocktailens verdenen, kan man finde nuancer i alle farver og smagsretninger. En af de mest specielle mix som man kan lave, er de populære kinderæg shots. Her bliver nostalgien vækket op og shottet giver en smagsoplevelse i høj kvalitet. De smager præcist lige som de kinderæg, vi alle sammen kender fra vi var børn. Forskellen er blot, at man tilføjer en del alkohol til processen. Dette kan dog ikke smages så let og man smager, mere chokolade og sukker end alkohol. Derfor er kinderæg shots perfekt til dem, der ikke tåler den tunge alkohol smag. Fremgangsmåden til denne cocktail er let og man opnår nemt, et godt resultat. Dermed kan man hurtigt serverer lækre shots til sine gæster, uden den store besvær. Desuden kræver forberedelsen ikke mange ingredienser. Derfor kan man uden besvær og med mange fordele, serverer denne specielle drink. Den er næsten garanteret, at gå ind hos gæsterne og er en god inventar i bar menuen.  

Cocktailens oprindelse

Cocktailens oprindelse er ukendt og det kan være svært, at sige hvor drinken stammer fra. Dette er fordi at den ikke har opnået samme opmærksomhed, som mange kendte klassiske cocktails har. I cocktail verdenen findes der utallige teknikker og opskrifter til drinks og denne må siges, at være en niché formular til en af de bedste shots.  
Kategori: Shots, Sød