Pina Colada

Pina Colada stammer fra Puerto Rico, hvor den første gang blev serveret i 1954, den er siden hen er blevet kendt som den officielle drink. Pina Colada’en er opfundet af Ramon Perez, som eftersigende brugte tre måneder på at få smagen af Puerto Rico ned i et glas. Pina Colada betyder desuden filtreret ananas på spansk.

Sidst opdateret

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Denne drink kan tilføjes lidt fløde for en mere cremet konsistens, men vi plejer at udeladen fløden for vægtens skyld :)
  2. Alle ingredienser hældes en en shaker eller blender med en masse isterninger
  3. Shake/blend indtil du har en ensartet, “blød” væske
  4. Hæld drinken op i et highballglas og pynt med et par sugerør
  5. Stik en paraply i en skive ananas og fastgør ananasskiven på glassets kant
  6. Du er meget velkommen til at komme med flere gode ideer til hvordan man kan pynte sin Pina Colada under "kommentarer"
  7. God fornøjelse med din Pina Colada!

Variationer af Pina Colada

Pina Colada er grundet dens sødme, ikke super god til mad. Den er dog helt perfekt som en let forret eller dessert, hvis der skal gang i festen tidligt på aftenen.

Der findes et utal af variationer af den populære drink – Pina Colada. Der findes blandt andet, den måske anden mest populære variant – Banana Colada, som oftest kan ses sydpå når du er på ferie med familien. Udover de variationer som skiller sig forholdsvist meget ud fra originalen, så findes der også forskellige måder, at lave den originale Pina Colada på. I den Pina Colada der oftest laves i danmark, er der som regel tilsat ekstra fløde, for at gøre smagen mere rundt.

Personligt foretrækker jeg denne variant, men da min kone er imod de ekstra kalorier, laver vi som regel den originale Pina Colada i stedet.

Har du en yndlings Pina Colada? Så tøv endelig ikke med at dele din favorit i kommentarfeltet nedenfor – vi vil elske at høre en masse forskellige bud på, hvordan du tilbereder den bedste drink hjemme hos dig.