Absint Suissesse

iDrink https://idrink.dk/drinks/absint-suissesse/

Ingredienser

 • 2 cl - Absint
 • 2 - 3 dråber - appelsinblomstvand
 • 2 - 3 dråber - Anisette
 • 1 tsk - hvid Creme de Menthe
 • 1 stk - æggehvide
 • - Mynteblade til garnish
 • - Knust is 

Fremgangsmåde

 1. Tilføj 2 cl absint, 2 - 3 dråber appelsinblomstvand, 2 - 3 dråber annisette, 1 tsk hvid Creme de Menthe, 1 æggehvide til en cocktail shaker.
 2. Herefter tør ryster man cocktailen dette betyder, at man ikke tilføjer is eller andre ingredienser. Herefter tilføjer man knust is og ryster shakeren igen, indtil drinken er meget kold.
 3. Næste skridt er, at bruge sin fine si og dermed tilføje drinken til et cocktailglas. Man bør lade cocktailen stå i omkring 1 minut, indtil æggehviden lægger sig på toppen af drinken. 
 4. Efter behov kan man tilføje vand med brus til cocktailen for, at give en mindre intens smag. Dette er forskelligt fra person til person og kan varierer, alt efter hvem der laver cocktailen. 
 5. Til sidst tilføjer man myntebladene som garnish på toppen og dermed opnår det perfekte cocktail look. 

Om Absint Suissesse


Man kan lave mange forskellige cocktails med absint, vi har valgt de mest smagfulde og populære. I Absint cocktails kan man bruge absint til, at fremhæve andre smagsvarianter i drinken. Den kan også bruges som hovedbase i cocktailen og dette vil give en speciel stærk smag. Der findes mange præferencer når det kommer til absint cocktails og det kan være helt individuelt, hvad der fungerer bedst. I Absint Suissesse bruges absint som et supplerende element til de andre ingredienser. Dette betyder dog ikke, at man ikke kan smage absinten. 

Cocktailen passer perfekt, til middagsselskaber eller en klassisk aften med vennerne. Med sit farverige udseende og en række af smagsvarianter, kan Absint suisesse nydes af de fleste. Absint Suissesse anses for, at være en sommer cocktail. Derfor passer drinken bedst til en varm sommerdag og giver det helt perfekte touch, til de varme sommeraftener. Find din næste absint ske her.

Forskellen på kvaliteten af absinthe


Der findes mange forskellige absint og kvaliteten varierer markant. Derfor kan det anbefales, at man finder en god absint til sine cocktails, dette har stor betydning for drinkens smag og kvalitet. Hvis man vælger en billig absint, kan dette gå ud og smagen af cocktailen. Dette er en skam når man prøver, at lave en god cocktail og derfor bør man undgå dette. Der findes nemlig absint i dårlig kvalitet og derudover produkter med forskellige alkohol procenter.