Ingredienser
- 1,5 cl - Aalborg Jubilæumsakvavit
- 5 cl - Gin
- 5 skiver - Agurk
- 3 cl - Akaciehonning
- 4 - Hindbær
- 2 cl - Limejuice
Fremgangsmåde
- Tilsæt 5 skiver agurk og 4 hindbær og mos dem i en shaker med en muddler
- Tilsæt 1,5 cl Aalborg jubilæums akvavit, 5 cl gin, 2 cl lime juice, 3 cl akaciehonning, samt isterninger til shakeren
- Shake indholdet i ca 20 - 30 sekunder, indtil der opnås en god blanding af ingredienserne
- Fyld et cocktailglas med isterninger og si indholdet ned i glasset
- Garnish med en skive sammenrullet agurke skræl, som set på billedet
Cucumber Yum Yum. Denne elegante blanding af agurk og hindbær, skaber en af de mest ekstraordinære opskrifter her på siden. En af de forholdsvist ukendte cocktail, som kræver talent og gode ingredienser at mixe sammen. Dog kan man skabe en rigtig god drink blot ved, at følge denne opskrift og dermed, have sin Cucumber Yum Yum klar til servering. En cocktail opskrift der giver gæsterne, en smagsoplevelse de sent vil glemme. Med en base af gin, giver denne cocktail en sur fornemmelse. Dette er dog balanceret af den tilsatte akaciehonning og denne blanding af det syrlige og det søde, gør drinken yderst speciel. En drink der er nøje gennemtænkt og en opskrift skræddersyet til, at give en luksusoplevelse i cocktail verdenen. Drinken har vundet priser og derfor er der ikke tvivl om, at der er tale om en cocktail i særklasse. Den tilsatte Aalborg akvavit giver en smag af dild og en røget fornemmelse. Dette passer perfekt til de søde og syrlige elementer fra limen og hindbærne, som udlignes af den tilsatte agurk.
En drink som passer perfekt til sommerens varme stemning og som bestemt, vil fungere forfriskende og give sommerstemning til gæsterne.
En drink som passer perfekt til sommerens varme stemning og som bestemt, vil fungere forfriskende og give sommerstemning til gæsterne.
Cocktailens oprindelse
Cucumber Yum Yum blev opfundet af den Danske bartender Hardeep Singh Rehal, i forbindelse med de Danske mesterskaber i mixology. Her skabte bartenderen endnu en drink sammensat af gin og akvavit og vandt dermed mesterskaberne i 2007. Derefter blev drinken udbredt over hele landet og opnåede stor popularitet, både indenfor og udenfor landets grænser. Det var specielt på baren hvor Hardeep arbejde, ved navn bar 1105 i København, at drinken blev en populær klassiker.
Kategori: Bitter, Cocktail, Drinks med gin, Sød, Sur
Andre drinks fra iDrink
Sidst opdateret maj 25, 2021