Mezcalita

iDrink https://idrink.dk/drinks/mezcalita/

Ingredienser

 • 4,5 cl - Mezcal
 • 6 cl - Mandarin frugtkød
 • 1,5 cl - limesaft
 • 1,5 cl - Appelsinsaft
 • 4,5 cl - Sangrita
 • 2 ryst - *Tajín
 • - Knust is
 • - Mynteblad

Fremgangsmåde

 1. Tilføj 4,5 cl Mezcal, 6 cl mandarin frugtkød, 1,5 cl limesaft, 1,5 cl appelsinsaft, 4,5 cl Sangrita, 2 ryst Tajín og en håndfuld knust is til en blender.
 2. Herefter blendes ingredienserne indtil der opnås, en flydende homogen masse.
 3. Cocktailen anrettes i et magaritá cocktailglas og nydes med chili snacks.
 4. Til sidst tilføjes mynteblade og et ryst Tajín som garnish på toppen.

Mezcal drikkes i sin traditionelle forstand i sammenhæng, med et par stykker appelsin og chilli. Hertil kommer 4 cl Mezcal i et shotglas og nydes i sin simpelhed. Dette er måden, hvorpå Mezcal er blevet drukket gennem årtier. Men i nyere tid er man begyndt, at eksperimentere med den Mexicanske alkohol. Dette ses ved Mezcal cocktails, som har vundet popularitet i den moderne bartender verden. Der findes utallige forskellige Mezcal cocktails og der bliver konstant, opfundet nye cocktail opskrifter.

Mezcalita cocktailen stammer fra Mexico og er en populær drink i den mexicanske bar. Drinken passer perfekt til varmt vejr og bør nydes, med chili og lime som tilbehør.

Det kan være svært, at finde ingredienser til denne cocktail. Men på nettet kan man finde, alle ingredienser i høj kvalitet. Desuden kan det være en god idé, at skaffe en Mezcal af høj kvalitet. Dette vil give cocktailen en forrygende smag og dermed kan man opnå, en autentisk mexicansk cocktail.

*Tajín er en mexicansk krydderi blanding, som består af chili, lime og salt. Hvis man ikke kan finde dette, kan man selv lave blandingen og dermed opnå en autentisk smag.

Et bredt udvalg af Mezcal på nettet

Mezcal er den traditionelle alkohol i Mexico og der findes utallige forskellige produkter af Mezcal. Alkoholen findes i mange forskellige variationer og med en bred vifte af kvalitet. Derfor bør man overveje hvilken Mezcal, der passer bedst til ens præferencer. Alkoholen kan fås i mange prisklasser og derfor, kan man lave cocktails af høj kvalitet.