Gibbers (med koldskål)

iDrink https://idrink.dk/drinks/gibbers-med-koldskaal/

Ingredienser

  • 2 cl - Vodka
  • 4 cl - Koldskål

Fremgangsmåde

  1. Tilføj 2 cl vodka og 4 cl koldskål til et glas med isterninger
  2. Rør ingredienserne rundt i ca. 20 sekunder
  3. Garnish med cookies eller kammerjunker ved siden af

Gibbers er en mærkværdig opskrift, som egner sig til folk der elsker koldskål. Drinken er meget simpel og kan laves af enhver, der vil opleve en ny smagsoplevelse. En blanding af koldskål og vodka, nemmere bliver det ikke! Opskriften kan enten drikkes i shots eller som drink, hvilket er helt op til den der serverer den specielle delikatesse. 

 

På Idrink elsker vi underlige og ukendte opskrifter og man må sige, at Gibbers er en af dem! En opskrift der ikke kan findes andre steder på nettet, men bestemt kan anbefales at prøve. Drinken passer perfekt til forfesten eller som dessert til middagsgæsterne. Derudover kan den nemt serveres i baren og skabe, en ny anderledes smagsoplevelse for gæsterne. 

 

Gibbers giver gode muligheder for, at eksperimenterer med nye ingredienser og derfor passer opskriften perfekt til den erfarne bartender. Der kan nemt tilføjes nye likører og ingredienser og på den måde, kan man skabe nye opskrifter. Dette gør opskriften interessant og spændende at prøve kræfter med. Hvis man skaber nye metoder og har nye idéer, er man meget velkommen til at smide en kommentar i kommentarfeltet nedenunder.

Cocktailens oprindelse 

Det er ikke til at sige, hvor Gibbers først opstod. Men en ting er sikkert, opskriften stammer fra Danmark og koldskål er hovedingrediensen! Som ved mange andre opskrifter her på siden, har vi indsamlet sjældne og interessante opskrifter, som ikke kan findes andre steder. Det er altså bare om, at nyde godt af denne specielle opskrift og serverer en ukendt drink, for sine gæster.