Ingredienser
- 1 stk - Espressoshot
- 1 tsk - Vaniljesirup
- - Isterninger
- 1/2 dl - Sødmælk
Fremgangsmåde
- Lav et espressoshot i et højt glas.
- Tilsæt vaniljesirup og rør den ud i kaffen.
- Tilføj isterninger og mælk, og rør rundt til den er kølet godt af.
Iskaffe er en kold kaffe drink uden alkohol og er bestemt anbefales værdi, for den typiske kaffeelsker. Her på siden tilbyder vi opskrifter på forskellige cocktail, blandt dem findes også mocktails uden alkohol. Iskaffe er en af de mest populære mocktails og serveres over hele verden. Drikken er populær i sommertiden og virker yderst forfriskende.
Man kan få Iskaffe i forskellige varianter og med forskellige tilsatte ingredienser. Vores originale Iskaffe opskrift, kan laves af alle og smager sød og dessertagtig. Da drikken er uden alkohol, er der ingen grænse for hvem der kan nyde den. Mocktailen går direkte ind hos de fleste og kan anbefales som servering efter middagen. Den er desuden nem, at lave og giver ofte gode resultater. Hvis man følger opskriften, kan man trygt serverer den for gæsterne eller i baren. Man kan vælge, at tilføje ekstra ingredienser og dermed eksperimenter med opskriften. På denne måde kan man opnå nye smagsvarianter og udforske sine kreative teknikker i baren.
Man kan tilføje alkohol til sin iskaffe og opnå en frisk cocktail. Her kan bruges eksempelvis whisky eller rom, hvilket giver drinken en stærkere og mere intens smag. Herefter kan man gradvis tilføje ekstra sukker, mælk og isterninger. Det kan desuden være en god idé, at bruge koldbrygget kaffe. Derudover kan man nedkøle glasset som drinken serveres i, dermed kan man opnå en kold forfriskende drink.
Man kan få Iskaffe i forskellige varianter og med forskellige tilsatte ingredienser. Vores originale Iskaffe opskrift, kan laves af alle og smager sød og dessertagtig. Da drikken er uden alkohol, er der ingen grænse for hvem der kan nyde den. Mocktailen går direkte ind hos de fleste og kan anbefales som servering efter middagen. Den er desuden nem, at lave og giver ofte gode resultater. Hvis man følger opskriften, kan man trygt serverer den for gæsterne eller i baren. Man kan vælge, at tilføje ekstra ingredienser og dermed eksperimenter med opskriften. På denne måde kan man opnå nye smagsvarianter og udforske sine kreative teknikker i baren.
Man kan tilføje alkohol til sin iskaffe og opnå en frisk cocktail. Her kan bruges eksempelvis whisky eller rom, hvilket giver drinken en stærkere og mere intens smag. Herefter kan man gradvis tilføje ekstra sukker, mælk og isterninger. Det kan desuden være en god idé, at bruge koldbrygget kaffe. Derudover kan man nedkøle glasset som drinken serveres i, dermed kan man opnå en kold forfriskende drink.
Andre drinks fra iDrink
Sidst opdateret april 27, 2021