Farvede isterninger

Lav sjove og farverige isterninger. Fyld isterningeposen med juice, Bols Blue, kakaomælk eller noget helt andet som matcher farve og smag i dine drinks, og frys posen ned. Hvis du ikke kan finde en drik som passer i farven, kan du købe frugtfarve og blande det med vand i stedet.

Isterninger med overraskelse

Et andet trick er tage en isterningebakke og putte bær, vingummier mynteblade, chokoladestykker, eller andet i hvert hul. Fyld op med vand og frys ned. Du kan også fravælge isterningebakken og vandet og i stedet komme dit frosne bær eller andet direkte i drinken

Klare & “tågede” isterninger

Det kan være flot i isteringespanden, hvis der er et mix af klare og “tågede” isteringer. De “tågede” isterninger laves ved almindeligt koldt vand. De klare kan laves af kogt vand eller danskvand.

Form dine isterninger

Køb sjove isterningebakker. Der findes et hav af sjove isterningeforme lige fra hjerte, til isterningestave som kan kommes ned i flasker og dåser. Du kan også bruge en indsatsen fra en æske fyldt chokolade som form til dine isterninger. Til den uformelle fest kan det være sjovt med frække isterningemotiver som du kan købe i fx en sexshop.

Tøris til drinks

Tøris er den blærede is. Tøris er super smuk i en stor bowle eller små stykker direkte i glassene. Men pas på da tørisen er minus 170 grader og ikke må komme i direkte kontakt med huden. Der er flere udbydere af tøris på nettet, men sørg for at finde en levnedsmiddelgodkendt forhandler, som sætter dig grundigt ind i håndteringen af isen.

Det kan være svært at finde levnedsmiddel godkendt tøris til drinks – men vi prøver:
Spørg hos din lokale slagteri, pølsefabrik, fiskeforarbejdning, eller andre steder hvor de fryser store mængder af mad ned.. Hvis tørisen skal bruges til drinks skal du være sikker på det er godkendt til dette.