Kiwi Mint

iDrink https://idrink.dk/drinks/kiwi-mint/

Ingredienser

  • 1 styk - Danskvand
  • 2 knsp - Kanel
  • 4 styk - Kiwi
  • 1 styk - Mynteblade

Fremgangsmåde

  1. Skræl kiwien tyndt. Nip fem-seks mynteblade af, skyl og skær i små stykker
  2. Purér frugtkødet fint fra kiwierne med en stavblender
  3. Passér det gennem en fin si og tilføj mynten
  4. Fordel det i fire glas, fyld op med mineralvand
  5. Garnish med mynte og drys lidt kanel på toppen
  6. Serveres kold

Kiwi Mint er en forfriskende mocktail, af den fineste slags. En yderst simpel opskrift og samtidig en virkelig forfriskende drik på en varm sommerdag. En anbefalelsesværdig drink, som ikke indeholder alkohol. For selvom vi er glade for spiritusbaserede opskrifter her på siden, giver vi stadig plads til de lækre mocktails. 

Kiwi Mint er helt simpelt en drink baseret på mineralvand, med tilhørende smagsvarianter fra frugt og mynte. Herefter tilføres en lille smule kanel og dermed, opstår den lækre Kiwi Mint. Drinken kan nydes i mange forskellige lejligheder og begivenheder og passer næsten altid ind. En yderst hydrerende mocktail, som kan lette de tunge alkoholdampe til festen. Det er nemlig vigtigt, at indtage vandbaseret drikkelse når man nyder alkohol. Derudover kan den drikkes i hverdagen og være et glimrende alternativ til cocktails. En opskrift der er nem, at lave og som samtidig giver udtryk for de mange lækre smagsnuancer. 

Under feltet inspiration her på siden, findes der en artikel om drink dispensere. Her passer Kiwi Mint perfekt ind og drinken kan nemt anrettes i større portioner og tilføres til dispenseren. Dette skaber en perfekt drink til gæsterne, som ved hjælp af selvbetjening kan nyde den lækre drink. Dette er en stor anbefaling herfra og er klart noget, der bør prøves af både i hjemmet og i baren. 

Man kan altid eksperimentere med opskrifter og tilføje ekstra ingredienser til blandingen. I denne simple opskrift, er det meget plads til kreativitet. For eksempel kan man tilføje spiritus og dermed, opnå nye cocktail resultater. Der kan også tilføres frugter som garnish og mængden af ingredienserne kan justeres individuelt.

 
Kategori: Mocktail, Sød, Sur