Banansmoothies Tømmermændskur

iDrink https://idrink.dk/drinks/banansmoothies-toemmermaendskur/

Ingredienser

  • 1 spsk - Akaviehonning
  • 1,5 - Banan
  • 30 g - Chokolade
  • 1 tsk - Hyben
  • 2 dl - Skyr
  • 2 cl - Limesaft

Fremgangsmåde

  1. Alle ingredienserne blendes sammen i en blender, og drikkes iskoldt. Alternativ til Skyr kunne være fx mælk eller andre mejeri produkter.
  2. Med denne drink forsvinder de værste tømmermænd! :-)

Banansmoothie tømmermændskur er et must have, for hvilken som helst person der elsker cocktails. Den kurerer tømmermænd og smager samtidig forrygende godt. Som ying og yang, bør denne mocktail tages højtideligt og serveres, dagen efter en god aften. Den giver nemlig en hurtig løsning, på tømmermændene og kan nemt anrettes, i hjemmet eller på caféer. Drinken giver kroppen de vitaminer, mineraler og næring, som kroppen har brug for efter en aften i byen. Med brugen af skyr skaber den balance i maven og gør andendagen en del nemmere. Det vigtigste og eneste værktøj man skal bruge, er en blender. Alle ingredienserne tilføjes til blenderen og dermed, har man sin tømmermændskur. Det kunne rent ud sagt, ikke være nemmere!

Der findes mange forskellige typer af smoothies, der hjælper på tømmermænd. Man kan desuden tilføje andre ingredienser efter behov, til blandingen og opnå andre smagsvarianter. Hyben og banan er effektiv mod tømmermænd og derfor, bør disse ingredienser specifikt være en del af blandingen. Man kan pynte sin smoothie, med frugter eller andre flotte ting og opnå, en bedre appetit. 

Man kan desuden serverer denne mocktail på aftenen, med forskellige alkohol og opnå, en glimrende cocktail. Specielt rom passer til opskriften og dermed kan man skabe en sund frisk cocktail. Dette kan være i led med andre mere bitre eller stærke cocktails og fungerer som, en slags dessert til maden. 

Denne opskrift giver nok til 2 personer og vil garanteret få humøret og følelsen af velvære i top!
Kategori: Mocktail, Sød, Sur