Kung Fu

iDrink https://idrink.dk/drinks/kung-fu/

Ingredienser

  • 2 cl - Jägermeister
  • 1 cl - Pisang Ambon
  • - Cola
  • - Isterninger

Fremgangsmåde

  1. Tilføj 2 cl Jägermeister, 1 cl Pisang Ambon og isterninger, til et longdrinkglas
  2. Dette røres sammen, derefter tilføjes cola og et par isterninger
  3. Garnish eventuelt med appelsin i glasset, som vist på billedet

Om Kung Fu


Kung Fu, en yderst moderne longdrink, der får gæsternes mund til at løbe i vand. Den kendte is med navnet Kung Fu, er en klassiker indenfor sodavandsis. Med en blanding af Jägermeisters stærke sødlige smag og Pisang Ambon, skabes en læskedrik agtig smag. Dette blandes med Coca-Cola og dermed opstår, Kung Fu cocktailen. En fusion i cocktail verdenen og på trods af dens enkelte fremgangsmåde, er Kung Fu drinken hele oplevelsen værd. Cocktailen kan nemt skabes i hjemmet med enkelte værktøjer og kræver ikke mange ingredienser. Derudover fungerer denne cocktail perfekt i baren, der gerne vil opnå noget moderne. Kung Fu er en populær klassisk drink og kan nydes af de fleste. Smagsnuancerne giver et frisk pust, på en sommeraften og kan drinken kan serveres i alle mange situationer.

Kung Fu passer perfekt til personer, der ikke synes om stærke alkohol smage. Denne cocktail er sød og nem at drikke, uden smagen af intense alkohol. Hvis man derimod godt kan lide tunge mere intense cocktails, bør man overveje en af de mange andre opskrifter på siden. Kung Fu passer perfekt til en varm sommerdag og giver en følelse af sol og varme.

Cocktailens oprindelse


Kung Fu er en moderne cocktail, uden den store bag historie. Derfor kan det være svært, at vurderer hvor opskriften opstod og hvornår. Kung Fu isen blev opfundet af, det danske firma Frisko og smagen går helt tilbage til 1930’erne. Cocktailen har i nyere tid opnået popularitet og kan findes på barer rundt omkring Danmark.