Guano

iDrink https://idrink.dk/drinks/guano/

Ingredienser

  • 2 cl - Absint
  • 2 cl - Asti
  • 2 cl - Sky vodka
  • 5 dl - Energidrik
  • - Isterninger

Fremgangsmåde

  1. Tilsæt 2 cl absint, 2 cl sky vodka og isterninger
  2. Dette røres sammen i ca. 10 sekunder med en bar ske, indtil der opnås en kold blanding
  3. Herefter tilføjes 5 dl energidrik (Red bull, Hustler) og 2 cl Asti på toppen
  4. Toppes op med isterninger efter behov og bør serveres afkølet
  5. Garnish eventuelt med Haribo's Dracula slik, mynte, eller citron

Guano smager ligesom den klassiske variant af slik fra Haribo ved navn Dracula, også kaldet flagermus. En Intens smag af slik og søde nuancer skabes, når kan følger denne klassiske opskrift. Drinken er en niché i den Danske bartender verden og opskriften kan ikke findes i den klassiske cocktail menú. Derfor har vi valgt, at præsentere denne vidunderlige mixtur. Smagen af absint og asti, skaber balance mellem det søde og det stærke. Guano giver energi på en lang nat, på grund af den tilføjede energidrik og smager samtidig fantastisk. Desuden indeholder drinken en del alkohol, uden at smage dårligt. 

 

Cocktailen er nem at lave, på trods af de mange ingredienser der blandes. Derfor er drinken perfekt i baren og også til, at lave derhjemme. Den kan nemt serveres for gæsterne og skabe en hyggelig aften.

Cocktailens oprindelse

Da Guano er en niché cocktail, findes der ikke meget information om den. Inspirationen til drinken kom fra Haribo, hvilket har været populært i mange år. Derfor er det svært, at sige hvornår opskriften opstod. Dette betyder dog ikke, at drinken ikke er yderst velsmagende. Den kan anbefales, at prøve hvis man er til søde longdrinks med flere ingredienser.