Tequila slammer

iDrink https://idrink.dk/drinks/tequila-slammer/

Ingredienser

  • 1 del - Tequila
  • 1 del - Tonic, Lemonade eller (champagne som kaldes slammer royale)

Fremgangsmåde

  1. Bland 1 del tequila og 1 del tonic, lemonade eller champagne i et rocks glas
  2. Overdæk med en ølbriket og slå drinken ud på bordet, hvor den skal serveres
  3. Tequila slammer er altså en yderst enkel opskrift, som forekommer velfungerende til bar serveringer

Tequila slammer er en af de mange forskellige short drinks, der findes indenfor kategorien Tequila. En yderst simpel opskrift og klart oplevelsen værd, hvis man er på udgik efter en nem måde at drikke tequila på. Der er ikke meget at sige om denne opskrift, men den forekommer yderst populær i områder omkring Mexico. Der findes mange opskrifter, som ligner denne. Et eksempel er den lækre Gold Rush, en nem og frisk short drink. 

Man bør dog være opmærksom på drinkens besynderlige fremgangsmåde. Det er nemlig vigtigt at man gør det rigtigt, så man undgår at spilde drikkens indhold ud på bordet. Dette gøres ved at efterlade plads i glasset, til den opståede gas. Dette sker når man slår drinken ned i bordet og skaber en form for skum på toppen. Vi anbefaler at man bruger en ølbriket til formålet og på den måde undgår problemer.

Cocktailens oprindelse

Drikkens oprindelsesland er Mexico, hvor også base spiritussen kommer fra. Nemlig Tequila, som er en version af den traditionelle drik Mezcal. Rundt omkring i Mellemamerika, findes der mange forskellige metoder til at indtage den kendte spiritus. Det kan dog være svært, at sige præcist hvor Tequila slammer stammer fra. Tequila slammer er set i store film, hvor for eksempel Elvis Presley fremviser den geniale metode.