Smedens Datter

iDrink https://idrink.dk/drinks/smedens-datter/

Ingredienser

  • 4 cl - Mørk rom
  • 1 cl - Rose
  • 5 cl - Appelsin sodavand
  • 5 cl - Sprite

Fremgangsmåde

  1. Fyld et longdrinkglas med isterninger
  2. Mix 4 cl mørk rom, 1 cl Rose, 5 cl appelsin sodavand og Sprite i glasset
  3. Garnish med citron eller appelsin i kanten af glasset

Smedens Datter er en klassisk del af longdrink menuen, i mange barer i Danmark. En frisk smag af Sprite og Appelsin sodavand, blandet med mørk rom og rose. Dette udgør denne specielle cocktail og det kan bestemt anbefales, at prøve denne drink. Både på grund af smagen og også fordi, denne longdrink er meget nem at lave. Hvilket gør den god, at forberede til gæsterne i hjemmet eller i forhold til hurtig servering i baren. 

 

Blandingen af rom og sprite, findes i mange longdrinks og giver en god smag. Den stærke intense smag fra rom, balanceres af de søde nuancer fra sodavanden. Cocktailen kan varierer og man kan desuden selv tilføje ekstra ingredienser, eller vælge ingredienser fra. Derudover kan man bruge mange forskellige ingredienser til garnish og dermed, opnå et smukkere resultat.

Oprindelsen ved denne drink er uvist, da der ikke findes meget information om den. Men drinken har opnået stor succes i barer og natklubber omkring Danmark. Opskriften på denne cocktail er speciel og kan være svær, at finde på internettet. Derfor oprettede vi den på Idrink, så man nemt kan nyde denne specialitet.