Isbjørn drink

iDrink https://idrink.dk/drinks/isbjoern/

Ingredienser

  • 6 cl - Sprite
  • 4 cl - Vodka
  • 2 cl - Bols Blå (Blue Curacao)

Fremgangsmåde

  1. Jeg lavede denne drink i alkoholfri version til min søns "det ydre rum" -fødselsdagsfest da han var 6 år, og det var et hit blandt de små poder :)
  2. Voksenudgaven nydes (som navnet indikerer) iskold, gerne i afkølet longdrink-glas.
  3. Fyld glasset helt op med isterninger. Fyld vodka og bols blue i glasset og tilsæt Sprite.
  4. Et ekstra pift kan være at lave isterninger af appelsinjuice, så får du en rigtig "syret" drink, i sjove nuancer
  5. Hav en god aften med din isbjørn drink :)

De fleste kender den lækre blå isbjørn drink fra diverse kræmmermarkeder og festivaler rundt omkring. Drinken blev meget populær næsten fra start af, netop disse steder, da den er utrolig nem at lave, og ikke kræver særlig mange ingredienser eller remedier. Drinken er meget alkohol fyldig og vil derfor være i stand til at sparke gang i enhver fest.

Drinken kræver intet kendskab i et køkken eller specielle redskaber. De eneste det kræver er at du har et målebære. Du kan naturligvis også lave drinken uden målebære, her anbefaler vi at du tilføjer lidt vodka af gangen og løbende smager til, så du ikke får en for stærk drink.

Kan du ikke få nok alkohol i din isbjørn drink?

Isbjørn har den fordel at den blå bols er meget overdøvende. Du kan derfor let ‘kamuflere’ mere vodka i din drink, uden at vodka smagen overdynger din drink med spritsmag. Vi anbefaler dog at du passer meget på med dette, da isbjørn, som de fleste andre drinks, først slår lidt tid efter du har drukket dem. Du kan hvis du tyller for mange i rap, få lidt af et chok, og ende med at bruge hele aftenen med hovedet nede i toiletkummen – og så er aftenen ødelagt (jeg taler af erfaring ;-)) Du skal derfor træde lidt varsomt, selvom det er fristende at skyde festen igang med en ordentlig spand af den blå drink.