Stavblender

I mindre barer kan der være mange grunde til, at man ikke køber en stor blender. Her kommer stavblendere ind i billedet og kan, fungere som et glimrende alternativ til de dyrer maskiner. Specielt hvis man køber en stavblender af høj kvalitet, kan denne faktisk virke lige så godt som en stor blender.

 

Stavmixere er små håndblendere, der kan mixe både isterninger og frugter til en masse. Derudover kan de bruges til, at lave flødeskum eller andre mixturer. Derfor kan stavmixere både bruges alene og som supplement til en større blender. På den måde har man flere redskaber, at gøre godt med og dermed, flere muligheder i baren. Stavmixere er nemme at rengøre og kan skilles ad i flere parter. Dermed kan man hurtigt gøre maskinen ren og på den måde, spare tid og opnå bedre service i baren.

 

En stavblender passer desuden perfekt ind i køkkenet, hvor den også kan bruges til mange formål. Så hvis man er i gang med, at finde nyt udstyr til hjemmebaren, er en stavmixer det perfekte køb. Den kan nemlig bruges flere steder og på den måde, have flere forskellige funktioner i hjemmet. Samtidig sparer man væsentligt mange penge, ved køb af en god stavmixer, kontra en god blender. Man kan dog også købe blendere til billige penge, her skal man dog være opmærksom på kvaliteten af produktet. Derfor kan det kraftigt anbefales, at man i stedet køber en stavblender af høj kvalitet, for samme pris.

 

Stavblendere kan bruges til at lave forskellige puréer og garnish, eller mixe cocktails sammen. Et yderst vigtigt element i en seriøs cocktail bar, hvor man vil lave unikke blandinger. Der er ikke grænser for hvad man kan lave med en stavblender og det er derfor, bare om at slå sig løs og lade kreativiteten udfolde sig.

Anmeldelser af de bedste stavblendere i 2021

Vi har udvalgt de bedste stavblendere på markedet i 2021 og giver her et indblik i, hvad man kan få for pengene. Det er nemlig vigtigt, at vælge en god blender, da der findes utroligt mange forskellige varianter. Når det kommer til mixing af drinks, har man brug for specielle maskiner. Dermed kan man knuse både isterninger og frosne frugter, hvilket skaber perfekte cocktails. De stavblendere vi har udvalgt, kan fungerer både som supplement til andre blendere og træde til, i stedet for større blendere. De kan nemlig klare mange af de opgaver, som man vil have i en professionel bar.

 

Hamilton Beach Stavblender

 

Vi har valgt en suveræn stavblender, fra top producenten hamilton. Beach serien er de kraftigste blendere der findes på markedet og dette, kommer både til udtryk ved normale blendere og stavblendere. Derfor fortjener denne blender en plads, som nummer et på vores liste. Her får man nemlig meget for pengene og dette er på trods af blenderens forholdsvis høje pris.

 

Billige blendere klarer ikke de svære opgaver i baren og brænder ofte sammen. Dette sker ofte, når man mixer isterninger og frosne frugter. Dette er dog ikke sagen, ved denne Hamilton Beach stavblender. Den vil kunne klare alle opgaver i både baren og køkkenet og er derfor, den bedste blender på markedet.

 

Blenderen består af to dele, som nemt kan skilles ad og rengøres i hånden. Kniven på blenderen består af fire dele som har til funktion, at skabe den perfekte masse. Dette opnås ved, at hver knivblad er skåret på forskellige måder og dermed, giver denne maskine et unikt resultat. Knivene består desuden af rustfrit stål, som er med til at give dem en lang holdbarhed. Underdelen af blenderen er udrustet med en motor i elegant sort plast. En kraftig motor, der har en lang levetid og sjældent giver problemer. Maskinen kører på 230V og 175W, hvilket giver udtryk for dens enorme kraft.

 

hamilton-beach-stavblender.html

 

Pris: 2.299,00 Dkk

 

Blenderben, komplet t/Hamilton Beach stavblender

 

Her ses et andet eksempel, på en god stavblender til en yderst god pris. Selvom dette produkt ikke kan måle sig med det første eksempel, er der tale om en kraftig og god blender. En stavblender der passer perfekt ind i baren og køkkenet, der kan knuse alt fra isterninger til frosne bær.

 

Maskinen har kun en enkelt funktion og dette, gør det yderst overskueligt at anvende blenderen. Den er lavet af producenten Hamilton, som er kendt for deres brugervenlige designs og yderst kraftige maskiner. En af de førende producenter, der lige nu findes i blender verdenen. Man kan derfor vide sig sikker på, at der er tale om et godt produkt her. Et produkt der vil opleve en lang levetid og som kan præstere selv i mere travle barer.

 

En af de gode ting ved stavblendere som denne er, at den kan skilles ad og hurtigt vaskes op i hånden. Derfor kan den kraftigt anbefales, da den giver mulighed for hurtig betjening og god service.

Knivbladene på maskinen er lavet af rustfrit stål og sammensat af 4 skarpe blade. Dette giver gode resultater, når der skal laves cocktails og forskellige masser.

 

blenderben-komplet-t-hamilton-beach-stavblender.html

 

Pris:  1.070,00 Dkk

 

Design Stick Blender Advanced Pro – Gastroback

 

En pro stavblender fra det kendte mærke Gastroback, der giver gode muligheder i baren. Mærket er kendt for deres produkter og er et af de førende producenter indenfor markedet. Denne blenders kvalitet og prisklasse ligger lige i midten af skalaen. En yderst god blender, der kan klare de fleste opgaver i baren. Så om man vil lave lækre cocktails eller forberede bærpurée til sine drinks, kan denne stavblender anbefales. Derudover giver maskinen mulighed for, at udføre opgaverne hurtigt i baren. Den kan nemlig skilles ad i to dele og på den måde, hurtigt blive vasket op i hånden. Dermed undgår man, at skulle rengøre sin store blender maskine. Dette kan være effektivt ved nogle opgaver i baren og giver dermed, hurtig betjening og flow i baren. Det kan dog være smart, at eje en stor blender ved siden af. De større blendere kan nemlig klare blendning hurtigere og kan være god til drinks som Daiquiri, hvor der skal blendes større mængder frosne ingredienser.

 

Maskinens motor kører på 800W og har en maksimal hastighed på 15000 rpm. Dette er yderst kraftigt og betyder, at blenderen kan klare selv de svære opgaver. Den besidder 5 funktionsindstillinger og kan derfor indstilles til, at klare individuelle opgaver. Derudover har maskinen en spænding på 220 – 240V og 50/60 Hz. Når man køber denne stavblender, giver producenten 2 års garanti på produktet. Dette er en klar fordel når det kommer til blendere og giver tryghed, når man har at gøre med barudstyr.

 

Pris: 810,00 Dkk

 

design-stick-blender-advanced-pro-gastroback.html

Stavblender – Profi Cook

 

Med blenderen fra Profi cook har vi, at gøre med en stærk stavblender. Den har en kraftig motor og kan blende det meste, desuden for en yderst billig pris. Stavblenderen kan bruges i baren og kan bruges til mange forskellige formål. Det mest oplagte er, at bruge den til at lave forskellige bær puréer og garnish til cocktailen.

Selvom stavblenderen er stærk, kan man løbe ind i problemer ved blendning af isterninger og frosne frugter. Derfor bør denne blender fungere, som et supplement til andre redskaber. Den kan dog være god til, at lave mindre ting fordi den er nem at rengøre. Den nemme rengøring forekommer på grund af, at maskinen er opdelt i to dele og på den måde nemt kan skilles ad. På den måde skal man ikke altid hive den store blender frem, når man skal lave små opgaver.

 

Motoren har en lang levetid og kører på 1000W, 220 – 240V g 50/60 Hz. Knivene i maskinen består af 4 dobbelt knive der sørger for, at massen blendes sammen på en jævn måde. Dermed opnår man altså fine blandinger og ender ikke tilbage, med klumper i massen. Blenderen er lavet af rustfrit stål og indeholder, et yderst behageligt soft touch-greb. Dette har til formål at gøre blenderen behagelig, at holde på og giver en god brugeroplevelse.

 

Blenderen kan bruges i varme gryder, hvilket er perfekt når man laver bærblandinger til baren. Her kan man nemlig nemt, lave en lækker bærblanding og undgå små frø og lignende. Alt i alt har vi, at gøre med en yderst god blender som egner sig til mindre bar opgaver.

 

Pris: 268,00 Dkk 

 

stavblender-profi-cook.html

 

Stavblender HB2200, 170 watt, m/Tilbehør

 

Stavblenderen fra Caso er det perfekte værktøj i både hjemmet, baren og restauranten. Til en perfekt pris på 729 Dkk, er det utroligt hvor god en maskine vi har, at gøre med her. Den kan blende helt op til 22.000 omdrejninger i minuttet, hvilket er usædvanligt for stavblendere. Dette gør at maskinen, kan blende selv de sværeste ingredienser. Dette er perfekt når man laver cocktails som for eksempel Daiquiris, som kræver mange kræfter at blende. Denne maskine skaber en perfekt masse, som ikke indeholder klumper. Samtidig kan maskinen skilles ad i to dele, hvilket gør den perfekt i forhold til opvasken. Den kan nemlig hurtigt skylles og dermed, undgår man at spilde meget tid bag baren. Maskinen bruger ikke meget strøm og kører kun på 170 W, 230 V og 50 Hz.

 

Hvis man er på udkig efter en billig blender, der kan klare selv de svære opgaver, er det her man skal kigge. Det bliver nemlig ikke bedre end denne og derfor, kan vi klart anbefale denne blender. Man modtager desuden tilbehør til maskinen ved køb og dermed, undgår man at bruge ekstra penge.

 

Pris: 729,00 Dkk

 

stavblender-hb2200-170-watt-m-tilbehor.html

 

Home Culture Power-Hand-Blender – Gastroback

 

Her ses igen en god blender fra mærket Gastroback, en af de førende og bedste producenter af blendere. En vaskeægte power blender, der kan klare de fleste opgaver både i hjemmet og i baren. Motoren kører på 600 W, hvilket er et middelmådigt niveau. For prisen er dette dog godt og man kan altså derfor, trygt bruge denne blender til alle formål. Blenderen bruger 220 – 240 V og 50 – 60 Hz, hvilket også er meget almindeligt for en typisk blender.

 

Når man bruger håndblendere, har man brug for en ekstern skål. Dette medfører ved købet af denne blender, hvilket gør det nemt at forberede lækre cocktails og andre ting. Både blenderen og den eksterne skål, er yderst nemme at rengøre. Dette spare en for det arbejde der er forbundet ved, at skulle tage den helt store blender frem hver gang man skal lave en cocktail. Et smart trick i baren og noget der sparer en, for meget ekstra arbejde og tid.

 

Vi har altså her at gøre med en blender, der ligger i midten af kvalitet og samtidig ikke koster det store. Så hvis man er på udkig efter noget lige i midten af skalaen, er denne bestemt hvad man leder efter. Man vil ikke få det bedste på markedet, men samtidig ikke gå helt ned i kvalitet når man køber dette produkt. Den passer perfekt ind i hjemmebaren, hvor man nemt vil kunne tilberede lækre drinks med denne blender. Hvis man derimod skal tilberede mange drinks af gangen, kan det være en god idé at overveje en større blender.

Pris: 671,00 Dkk

 

home-culture-power-hand-blender-gastroback.html

 

BioChef NutriBoost Blender

 

Nutriboost blenderen fra BioChef er, et fremragende alternativ til en stavblender. Den koster mindre og kan give gode resultater, specielt når man skal lave purréer og fine blandinger. I dette sæt får man 12 forskellige produkter og man kan dermed, lave mange forskellige ting med blenderen. Dens kraftige 900 W motor kan blende de fleste ting og specielt ved blendning af frø,kaffe, isterninger samt meget mere, fungerer blenderen perfekt. Den drejer med 23000 omdrejninger i minuttet, hvilket er yderst kraftigt i forhold til andre blendere.  Man kan ligeledes bruge blenderen til smoothies eller daiquiris og her vil man opleve, en yderst velsmagende blød masse.

 

Når man køber denne blender, får man samtidig 2 års garanti. Dette er vigtigt, da blendere kan gå i stykker når man blender diverse ting. Et sikkert plus når det kommer til at købe blender og derfor, anbefales dette produkt.

 

Produktet kan bruges både som supplement til barens andre blendere, men den kan også klare alle opgaverne selv. Der vil dog være nogle ting, der forekommer bedre at blende med normale blendere. Dette kan også være individuelt og derfor, kommer det meget an på hvilken bar og formål man har at gøre med. Men får prisen, kan denne suveræne blender sagtens tilkøbes ved siden af køb af andre maskiner.

 

Pris: 299,00 Dkk

biochef-nutriboost-blender.html