Find den bedste frugtpresser til dit behov

Her på siden taler vi ofte om, at det er bedst at presse sin juice selv. På den måde får man nemlig, et meget bedre resultat, når det kommer til cocktails. Selv de mest simple cocktails, kan få en helt anden dybde ved at presse saften selv. Derfor anbefaler vi her de bedste frugtpressere i 2021 og giver information om hvad frugtpressere kan tilbyde i baren og hvordan, de kan gøre arbejdsdagen langt nemmere.

Man kan få forskellige frugtpressere til baren, manuelle og automatiske. Det er altså helt op til det individuelle, at beslutte hvilken type der passer bedst til ens behov.

Frugtsaft hører under drikkevarer kategorien fillers, som er den væske man tilfører til ens base i cocktailen. De giver drinken dens naturlige sødme og giver en frugtagtig smag, der kan aftage skarpheden af spiritussen. Et vigtigt element, når det kommer til tropiske cocktails. En af de mest oplagte drinks at tale om her, er den kendte Screwdriver. En blanding af appelsin og vodka som base, som uden tvivl har brug for det friskpressede element. Der findes nemlig ikke noget værre end, en screwdriver med kunstigt appelsinjuice og billig vodka. Her er det vigtigt, at overveje hvilke ingredienser man vælger. Dette kommer til udtryk i de fleste simple opskrifter, hvor både fillers og valg af spiritus, er yderst vigtigt. Der findes mange gode flasker vodka, som man kan vælge til sin screwdriver og derudover, kan man eksempelvis vælge at bruge økologiske appelsiner.

Et andet eksempel er nektar juice, hvor der typisk tilføjes op mod 20 % sukker. Dette har at gøre med den måde firmaerne opbevarer varerne. Derudover trækkes der ofte 50-80% af væskeindholdet ud af juicekartonerne ved vakumpakning, hvilket mindsker kvaliteten af produktet markant. Friskpresset juice giver altså den afgørende betydning for standarden af en cocktail. En lille ting der kan gøre en mærkværdig stor forskel, når det kommer til kvalitet af en bar. Der er altså derfor ikke nogen grund til ikke, at overveje brugen af frugtpressere. Også i hjemmet kan frugtpressere gøre stor gavn og forbedre livskvaliteten. Her kan den bruges til, at presse morgenjuice og derudover til, at lave de bedste drinks til ens gæster.

Man kan presse alle slags frugter med en god frugtpresser og det er altså derfor, kun fantasien der sætter grænser. Dette giver nye muligheder, når det kommer til opskrifter af cocktails. Man kan dermed begynde, at eksperimenterer med ens opskrifter og forbedre smagsnuancerne. Der findes nærmest ikke de frugter og grøntsager, som man ikke kan presse.

Der findes altså mange gode grunde til ikke at vælge billige juice fra supermarkedet og dermed, presse frugterne selv. Derfor giver vi her en guide til de bedste juicepressere ano 2021.

De bedste frugtpressere i 2021

1. Bosch MES335000

Modellen fra Bosch er en sikker vinder, med en stor 700 W motor. Dermed kan denne frugtpresser klarer alle opgaver, når det kommer til presning af både frugter og grøntsager. En maskine der passer perfekt, ind i både baren og i hjemmet. En af de gode ting ved denne frugtpresser er, at man kan tilføje hele frugter i den store beholder, med en diameter på 7,5 centimeter. Dette er perfekt når man presser appelsiner, da man ikke behøver at skærer frugten over i to dele. Derudover er der en stor beholder til frugtkødet, hvilket betyder at man ikke behøver at udskifte beholderen særligt ofte.

En anden god ting ved denne maskine er, at forhandleren tilbyder kvalitets garanti. Hermed kan man altså få pengene tilbage, hvis man ikke er tilfreds med produktets kvalitet. Dette er en yderst god mulighed for, at med sikkerhed være glad for sit køb.

Pris: 999,00 dkk

2. Gastroback 40117

Ved denne Gastroback model, er der tale om et produkt hvor prisen er lav og kvaliteten høj. En glimrende maskine til prisen og et godt værktøj til baren eller i hjemmet. Produktet kommer i rustfrit stål og har en motor på 700 W, begge meget gode fordele ved maskinen. Med 18500 omdrejninger i minuttet, får man altså altid en god presset væske. Maskinen har kun en indstilling og dette, gør det yderst nemt at håndterer produktet. Der medfølger en kande, hvor juicen opbevares efter pres. Dette er perfekt til baren og gør det nemt, at se mængderne af juice. Et vigtigt element ved denne frugtpresser er, at man kan tilføje hele frugter til processen. Her udelukker man altså, en stor mængde arbejde og kommer direkte til sagen. Dette gør maskinen perfekt til baren og kan sparer tid og kræfter.

Pris: 658,00 dkk

3. Kuvings frugtpresser

Sidst men ikke mindst anbefales denne kuvings frugtpresser, som er anderledes end de andre. Dette er fordi maskinen fungerer, som en slow juicer. Maskinen kører dermed kun med 80 omdrejninger i minuttet, kontra de andre anbefalede juicere, som kører på 700 og 18500 omdrejninger. Dette sørger for, at beholde frugternes vitaminer og enzymer intakte. En god egenskab, hvis man gerne vil servere kvalitets cocktails. Derudover kan juice presset med denne maskine opbevares i op til 48 timer efter presning. Dette er langt mere end ved de andre maskiner, da juicen tilføres minimal iltning i processen.

En anden god egenskab ved maskinen er, at man får frugtjuice og frugtkød ud separat. Dermed kan man vælge, at bruge de forskellige elementer som man foretrækker. Dette kan være godt i forhold til fremførelsen af cocktails, da man i nogle vil foretrække frugtkød og i andre udelukke det. Der er dog her tale om en maskine i den dyrerer ende og det er der også en grund til. Kvaliteten er nemlig markant og giver helt andre resultater end de andre maskiner. Vi vægter dog pris og kvalitet op mod hinanden og derfor, er Kuvings frugtpresser endt som nummer 3.

Pris: 2995,00 dkk

Rengøring af frugtpressere

Gode frugtpressere tåler, at komme i en opvaskemaskine. Dette gør det nemt, at rengøre de enkelte dele og dermed, have en god renlighed i baren. Et eksempel er vores nummer 1 fra Bosch, hvor alle maskinens eksterne dele, kan rengøres i opvaskemaskinen.